F&B manažér

Cestovný ruch, gastro, hotelierstvo
Máte s touto pracovnou pozíciou skúsenosti? Pomôžte nám doplniť chýbajúce údaje.

Náplň práce

Alternatívne názvy

Typické činnosti vykonávané na pozícii

  • zabezpečovanie správneho fungovania služieb na svojom oddelení - zameranie jedlo a nápoje
  • riadenie a kontrola činnosti výrobných a odbytových stredísk a skladov stravovacej prevádzky
  • zabezpečenie bezproblémového chodu reštauračnej a kaviarenskej prevádzky
  • zodpovednosť za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických výrobných postupov, gastronomických zásad a jednotných zásad obsluhy
  • riadenie školení a odborného výcviku podriadených pracovníkov
  • prijímanie objednávok, organizácia prípravy, realizácie a zúčtovania gastronomických akcií
  • riadenie a kontrola zamestnancov stravovacej prevádzky, výber nových zamestnacov
  • spolupráca pri tvorbe jedálnych a nápojových lístkov
  • riešenie neštandardných prípadov na prevádzke, riešenie sťažností a reklamácií zákazníkov

Vzdelanie

Uprednostňovaná úroveň vzdelania:

  • stredoškolské s maturitou
  • nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
  • vysokoškolské I. stupňa
  • vysokoškolské II. stupňa

Zameranie, odbor vzdelania:

     

Požadované znalosti

Počítačové znalosti - používateľ:

  • Microsoft Word
  • Microsoft Excel
  • Microsoft Outlook

Osobné schopnosti a ďalšie zručnosti:

     

Ekonomické znalosti:

  • Pokladňa
  • Fakturácia
  • Skladové hospodárstvo
  • Hospodárska korešpondencia

Jazykové znalosti:

  • Anglický jazyk
  • Nemecký jazyk

Vodičský preukaz:

  • B


Priemerný plat

Vďaka prehľadnej analýze, ktorú Vám vypracujeme na mieru, zistíte, ako sa plat mení v závislosti od praxe, vzdelania či regiónu. Dozviete sa viac o najčastejších benefitoch či platovom rozpätí. Analýza tiež obsahuje odborné rady a tipy, ako vyjednávať o Vašom plate. A to všetko len za 4,90 EUR.
Kúpiť podrobnú platovú analýzu
Je táto pozícia atraktívna?

Počet hlasov: 2