kuchár

Cestovný ruch, gastro, hotelierstvo

Náplň práce

Alternatívne názvy

  • -

Typické činnosti vykonávané na pozícii

  • Pripravovanie teplých, studených a diétnych pokrmov.
  • Zodpovedanie za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín.
  • Rozdeľovanie pripravených pokrmov na samostatné porcie.
  • Aranžovanie a dekorovanie pokrmov tesne pred podávaním.
  • Používanie a starostlivosť o kuchynské náradie a vybavenie.
  • Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a zásad.

Vzdelanie

Uprednostňovaná úroveň vzdelania:

  • stredoškolské bez maturity
  • stredoškolské s maturitou
  • nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Zameranie, odbor vzdelania:

  • Kuchár, čašník

Požadované znalosti

Počítačové znalosti - používateľ:

  • Nevyžaduje sa

Osobné schopnosti a ďalšie zručnosti:

  • Samostatnosť
  • Odolnosť voči stresu
  • Schopnosť pracovať v tíme

Ekonomické znalosti:

  • Nevyžaduje sa

Jazykové znalosti:

  • Nevyžaduje sa

Vodičský preukaz:

  • Nevyžaduje sa

Priemerný plat

Vďaka prehľadnej analýze, ktorú Vám vypracujeme na mieru, zistíte, ako sa plat mení v závislosti od praxe, vzdelania či regiónu. Dozviete sa viac o najčastejších benefitoch či platovom rozpätí. Analýza tiež obsahuje odborné rady a tipy, ako vyjednávať o Vašom plate. A to všetko len za 4,90 EUR.
Kúpiť podrobnú platovú analýzu