Náplň práce

Alternatívne názvy
- -
Typické činnosti vykonávané na pozícii
- Pripravovanie teplých, studených a diétnych pokrmov.
- Zodpovedanie za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín.
- Rozdeľovanie pripravených pokrmov na samostatné porcie.
- Aranžovanie a dekorovanie pokrmov tesne pred podávaním.
- Používanie a starostlivosť o kuchynské náradie a vybavenie.
- Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a zásad.
Vzdelanie
Uprednostňovaná úroveň vzdelania:
- stredoškolské bez maturity
- stredoškolské s maturitou
- nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Zameranie, odbor vzdelania:
- Kuchár, čašník
Požadované znalosti
Počítačové znalosti - používateľ:
- Nevyžaduje sa
Osobné schopnosti a ďalšie zručnosti:
- Samostatnosť
- Odolnosť voči stresu
- Schopnosť pracovať v tíme
Ekonomické znalosti:
- Nevyžaduje sa
Jazykové znalosti:
- Nevyžaduje sa
Vodičský preukaz:
- Nevyžaduje sa
Priemerný plat
Vďaka prehľadnej analýze, ktorú Vám vypracujeme na mieru, zistíte, ako sa plat mení v závislosti od praxe, vzdelania či regiónu. Dozviete sa viac o najčastejších benefitoch či platovom rozpätí. Analýza tiež obsahuje odborné rady a tipy, ako vyjednávať o Vašom plate. A to všetko len za 4,90 EUR.
Kúpiť podrobnú platovú analýzu
Kúpiť podrobnú platovú analýzu