Náplň práce

Alternatívne názvy
- Commis de Cuisine
Typické činnosti vykonávané na pozícii
- Vykonávanie pomocných prác pri príprave a servírovaní teplých a studených jedál.
- Pripravovanie a varenie studenej, miestnej a medzinárodnej kuchyne.
- Zodpovedanie za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín.
- Sledovanie stavu zásob na sklade.
- Dodržiavanie zásad ekonomického narábania so surovinami.
- Dodržiavanie hygienických a bezpečnostných predpisov.
Vzdelanie
Uprednostňovaná úroveň vzdelania:
- stredoškolské s maturitou
- stredoškolské bez maturity
- nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
- základné vzdelanie
Zameranie, odbor vzdelania:
- Kuchár, čašník
Požadované znalosti
Počítačové znalosti - používateľ:
- Nevyžaduje sa
Osobné schopnosti a ďalšie zručnosti:
- Zodpovednosť
- Samostatnosť
- Spoľahlivosť
Ekonomické znalosti:
- Nevyžaduje sa
Jazykové znalosti:
- Anglický jazyk
Vodičský preukaz:
- Nevyžaduje sa
Priemerný plat
Vďaka prehľadnej analýze, ktorú Vám vypracujeme na mieru, zistíte, ako sa plat mení v závislosti od praxe, vzdelania či regiónu. Dozviete sa viac o najčastejších benefitoch či platovom rozpätí. Analýza tiež obsahuje odborné rady a tipy, ako vyjednávať o Vašom plate. A to všetko len za 4,90 EUR.
Kúpiť podrobnú platovú analýzu
Kúpiť podrobnú platovú analýzu