Náplň práce

Alternatívne názvy
- -
Typické činnosti vykonávané na pozícii
- Zodpovedanie za kvalitu pripravovaných pokrmov, dodržiavanie noriem a výrobných postupov.
- Pripravovanie technologicky náročných pokrmov a špecialít.
- Kontrolovanie skladových zásob, objednávanie chýbajúcich surovín na prípravu pokrmov.
- Preberanie surovín od dodávateľa, vykonávanie kvalitatívnej a kvantitatívnej kontroly dodaného tovaru, zodpovedanie za jeho správne uskladnenie.
- Vedenie, koordinovanie a vykonávanie odborného dohľadu nad pracovníkmi kuchyne.
- Zostavovanie, vylepšovanie a pravidelné obmieňanie jedálneho líska.
- Vykonávanie kalkulácií na výrobu pokrmov.
Vzdelanie
Uprednostňovaná úroveň vzdelania:
- stredoškolské s maturitou
- stredoškolské bez maturity
- nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Zameranie, odbor vzdelania:
- Kuchár, čašník
Požadované znalosti
Počítačové znalosti - používateľ:
- Nevyžaduje sa
Osobné schopnosti a ďalšie zručnosti:
- Organizačná schopnosť
- Tvorivosť
- Dôslednosť, precíznosť
- Samostatnosť
- Odolnosť voči stresu
- Manažérske schopnosti
Ekonomické znalosti:
- Nevyžaduje sa
Jazykové znalosti:
- Nevyžaduje sa
Vodičský preukaz:
- Nevyžaduje sa
Priemerný plat
Vďaka prehľadnej analýze, ktorú Vám vypracujeme na mieru, zistíte, ako sa plat mení v závislosti od praxe, vzdelania či regiónu. Dozviete sa viac o najčastejších benefitoch či platovom rozpätí. Analýza tiež obsahuje odborné rady a tipy, ako vyjednávať o Vašom plate. A to všetko len za 4,90 EUR.
Kúpiť podrobnú platovú analýzu
Kúpiť podrobnú platovú analýzu