šéfkuchár

Cestovný ruch, gastro, hotelierstvo

Náplň práce

Alternatívne názvy

  • -

Typické činnosti vykonávané na pozícii

  • Zodpovedanie za kvalitu pripravovaných pokrmov, dodržiavanie noriem a výrobných postupov.
  • Pripravovanie technologicky náročných pokrmov a špecialít.
  • Kontrolovanie skladových zásob, objednávanie chýbajúcich surovín na prípravu pokrmov.
  • Preberanie surovín od dodávateľa, vykonávanie kvalitatívnej a kvantitatívnej kontroly dodaného tovaru, zodpovedanie za jeho správne uskladnenie.
  • Vedenie, koordinovanie a vykonávanie odborného dohľadu nad pracovníkmi kuchyne.
  • Zostavovanie, vylepšovanie a pravidelné obmieňanie jedálneho líska.
  • Vykonávanie kalkulácií na výrobu pokrmov.

Vzdelanie

Uprednostňovaná úroveň vzdelania:

  • stredoškolské s maturitou
  • stredoškolské bez maturity
  • nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Zameranie, odbor vzdelania:

  • Kuchár, čašník

Požadované znalosti

Počítačové znalosti - používateľ:

  • Nevyžaduje sa

Osobné schopnosti a ďalšie zručnosti:

  • Organizačná schopnosť
  • Tvorivosť
  • Dôslednosť, precíznosť
  • Samostatnosť
  • Odolnosť voči stresu
  • Manažérske schopnosti

Ekonomické znalosti:

  • Nevyžaduje sa

Jazykové znalosti:

  • Nevyžaduje sa

Vodičský preukaz:

  • B

Priemerný plat

Vďaka prehľadnej analýze, ktorú Vám vypracujeme na mieru, zistíte, ako sa plat mení v závislosti od praxe, vzdelania či regiónu. Dozviete sa viac o najčastejších benefitoch či platovom rozpätí. Analýza tiež obsahuje odborné rady a tipy, ako vyjednávať o Vašom plate. A to všetko len za 4,90 EUR.
Kúpiť podrobnú platovú analýzu