výčapník

Cestovný ruch, gastro, hotelierstvo

Náplň práce

Alternatívne názvy

  • -

Typické činnosti vykonávané na pozícii

  • Čapovanie alkoholických a nealkoholických nápojov pomocou výčapného zariadenia.
  • Nalievanie destilátov.
  • Zbieranie a umývanie použitých pohárov.
  • Vymieňanie prázdnych sudov za plné a ich napájanie na výčapné zariadenie.
  • Preplachovanie trúbok výčapného zariadenia vodou a sanitačným roztokom.

Vzdelanie

Uprednostňovaná úroveň vzdelania:

  • stredoškolské bez maturity

Zameranie, odbor vzdelania:

  • Kuchár, čašník
  • Barman
  • Hostinský

Požadované znalosti

Počítačové znalosti - používateľ:

  • Nevyžaduje sa

Osobné schopnosti a ďalšie zručnosti:

  • Nevyžaduje sa

Ekonomické znalosti:

  • Nevyžaduje sa

Jazykové znalosti:

  • Nevyžaduje sa

Vodičský preukaz:

  • Nevyžaduje sa

Priemerný plat

Vďaka prehľadnej analýze, ktorú Vám vypracujeme na mieru, zistíte, ako sa plat mení v závislosti od praxe, vzdelania či regiónu. Dozviete sa viac o najčastejších benefitoch či platovom rozpätí. Analýza tiež obsahuje odborné rady a tipy, ako vyjednávať o Vašom plate. A to všetko len za 4,90 EUR.
Kúpiť podrobnú platovú analýzu