cukrár

Poľnohospodárstvo a potravinárstvo

Náplň práce

Alternatívne názvy

  • -

Typické činnosti vykonávané na pozícii

  • Preberanie, kontrolovanie a uskladňovanie surovín pre cukrársku výrobu.
  • Pripravovanie širokej škály cukrárskych polovýrobkov, polotovarov a hotových výrobkov.
  • Obsluhovanie strojno-technologických zariadení.
  • Dôsledné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín.
  • Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a postupov.
  • Vykonávanie senzorickej kontroly akosti výrobkov.
  • Krájanie a zdobenie hotových cukrárskych výrobkov.
  • Odoberanie vzoriek z polovýrobkov, polotovarov a hotových výrobkov pre účely laboratórneho rozboru.

Vzdelanie

Uprednostňovaná úroveň vzdelania:

  • stredoškolské bez maturity
  • stredoškolské s maturitou
  • nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Zameranie, odbor vzdelania:

  • Cukrár

Požadované znalosti

Počítačové znalosti - používateľ:

  • Nevyžaduje sa

Osobné schopnosti a ďalšie zručnosti:

  • Manuálna zručnosť
  • Tvorivosť
  • Dôslednosť, precíznosť

Ekonomické znalosti:

  • Nevyžaduje sa

Jazykové znalosti:

  • Nevyžaduje sa

Vodičský preukaz:

  • Nevyžaduje sa

Priemerný plat

Vďaka prehľadnej analýze, ktorú Vám vypracujeme na mieru, zistíte, ako sa plat mení v závislosti od praxe, vzdelania či regiónu. Dozviete sa viac o najčastejších benefitoch či platovom rozpätí. Analýza tiež obsahuje odborné rady a tipy, ako vyjednávať o Vašom plate. A to všetko len za 4,90 EUR.
Kúpiť podrobnú platovú analýzu