potravinársky inžinier

Poľnohospodárstvo a potravinárstvo

Náplň práce

Alternatívne názvy

  • -

Typické činnosti vykonávané na pozícii

  • Vytváranie nových a/alebo modifikovanie existujúcich potravinárskych produktov.
  • Zodpovedanie za dôsledné dodržiavanie zákonom stanovených smerníc a zdravotnú nezávadnosť produktov.
  • Vyhľadávanie spôsobov smerujúcich k zachovávaniu želaných fyzikálnych, chemických a mikrobiologických vlastností potravín.
  • Využívanie potravinárskych prísad na dosiahnutie želaných vlastností potravín.
  • Vyvíjanie a/alebo spolupracovanie na vývoji nových obalových materiálov.
  • Vyvíjanie a uvádzanie výrobných, baliacich a distribučných systémov do prevádzky.

Vzdelanie

Uprednostňovaná úroveň vzdelania:

  • Nevyžaduje sa

Zameranie, odbor vzdelania:

  • Biotechnológia
  • Chemické technológie
  • Chémia a technológia požívatín

Požadované znalosti

Počítačové znalosti - používateľ:

  • Nevyžaduje sa

Osobné schopnosti a ďalšie zručnosti:

  • Znalosť legislatívy v oblasti potravinárstva
  • Znalosť prídavných látok (aditív)
  • Matematické schopnosti
  • Tvorivosť
  • Analytické myslenie
  • Organizačná schopnosť
  • Schopnosť riešiť problémy
  • Ochota vzdelávať sa
  • Komunikatívnosť

Ekonomické znalosti:

  • Nevyžaduje sa

Jazykové znalosti:

  • Nevyžaduje sa

Vodičský preukaz:

  • Nevyžaduje sa

Priemerný plat

Vďaka prehľadnej analýze, ktorú Vám vypracujeme na mieru, zistíte, ako sa plat mení v závislosti od praxe, vzdelania či regiónu. Dozviete sa viac o najčastejších benefitoch či platovom rozpätí. Analýza tiež obsahuje odborné rady a tipy, ako vyjednávať o Vašom plate. A to všetko len za 4,90 EUR.
Kúpiť podrobnú platovú analýzu