potravinársky technológ

Poľnohospodárstvo a potravinárstvo

Náplň práce

Alternatívne názvy

  • -

Typické činnosti vykonávané na pozícii

  • Vymýšľanie nových a vylepšovanie existujúcich receptúr polotovarov, poľnohospodárskych výrobkov, sladkostí, sirupov, olejov, alkoholických a nealkoholických nápojov a pod.
  • Kontrolovanie senzorických vlastností prijatých surovín.
  • Odoberanie vzoriek a ich posielanie na fyzikálno-chemickú a mikrobiologickú analýzu.
  • Vykonávanie dohľadu nad dodržiavaním receptúr a správneho technologického postupu výrobným oddelením.
  • Kontrolovanie výrobných nákladov a navrhovanie opatrení na ich minimalizovanie.
  • Vedenie a aktualizovanie technologickej dokumentácie.

Vzdelanie

Uprednostňovaná úroveň vzdelania:

  • stredoškolské s maturitou
  • vysokoškolské II. stupňa
  • vysokoškolské I. stupňa

Zameranie, odbor vzdelania:

  • Chemické
  • Biotechnológia
  • Potraviny, hygiena, kozmetika

Požadované znalosti

Počítačové znalosti - používateľ:

  • Nevyžaduje sa

Osobné schopnosti a ďalšie zručnosti:

  • Dôslednosť, precíznosť
  • Tvorivosť
  • Ochota vzdelávať sa

Ekonomické znalosti:

  • Nevyžaduje sa

Jazykové znalosti:

  • Anglický jazyk

Vodičský preukaz:

  • B

Priemerný plat

Vďaka prehľadnej analýze, ktorú Vám vypracujeme na mieru, zistíte, ako sa plat mení v závislosti od praxe, vzdelania či regiónu. Dozviete sa viac o najčastejších benefitoch či platovom rozpätí. Analýza tiež obsahuje odborné rady a tipy, ako vyjednávať o Vašom plate. A to všetko len za 4,90 EUR.
Kúpiť podrobnú platovú analýzu